ИНФОРМАЦИЯ

Какво е ароматизатор?

Ароматизатора е въздушен филтър за хубав аромат и уют независимо дали ще е Във Вашия автомобил, работното Ви място, Дома и др. Имаме възможност да направим ароматизатор за Вас с какъвто искате вид и цвят без да се променя стойността на продукта. Използваме офсетов печат при който минимален брой за поръчка е 1000 бр.

Искам да си направя ароматизатор! Какво е необходимо ???

Единственото, което трябва да направите е да дадете информация (Лого,адрес, Телефон, мото и т.н.) и да ни пратите. Ние за Вас и Вашето удобство ще направим и предложим най-добрия дизайн и ще Ви го пратим, ако бъдат необходими промени относно Вашите изисквания отново ще бъдат направени промени докато Вие одобрите ДИЗАЙНА за производство. Вашата поръчка ще бъде доставена до вас с конец за закачане и опакован за по дълготрайна миризма.

Защо да си направя ароматизатор?

AROMATIZATORI.BG , ви предоставя изключителна възможност за една много добра реклама с приятни и добре ухаещи аромати. По този начин тези аромати ще представляват вашата компания и ще останат в съзнанието на потребителите. Приятният аромат отпуска хората и ги зарежда с позитивна енергия и хубаво настроение. Ароматите формират много силно влияние върху човешкия организъм, което е научно доказано. Днес, най-добрият пример за това е ароматерапичното лечение.

Защо Реклама ???

Рекламата представлява система от компоненти за популяризиране и привличане на публичното внимание и интерес към определен продукт Рекламата увеличава рентабилността, конкурентоспособността и експлоатационния живот на вашата компания.